Hledáte hypoalergenní nebo lisované granule pro svého psa?

Hypoalergenní Granule Slovakia Farma Statný jelenV poslední době se stále více lidí zajímá o kvalitní stravu pro své domácí mazlíčky a to platí i pro granule pro psy. Slovakia Farma přináší na trh novou řadu hypoalergenních granulí, lisované a holistické, což je velmi přínosné pro zdravý vývoj psa.


Holistické granule

Holistické granule pro psy od Slovakia Farma jsou vyráběny z přírodních surovin, jako jsou kvalitní maso, obiloviny a zelenina. Mají vysokou stravitelnost. Jsou také bez obilovin a přidaných umělých konzervačních látek, což zajišťuje snadné trávení a minimalizuje riziko alergických reakcí. Pokud hledáte hypoalergenní granule pro svého psa, firmy Slovakia Farma mohou být tím správným výběrem. Tyto granule jsou vyráběny na Slovensku a mají mnoho výhod pro vašeho psa.

Lisované granule

Lisované granule mají vysokou hustotu a jsou tedy velmi kompaktní, mají vysokou výživovou hodnotu. Díky tomu mají výhodu v tom, že se do misky vejde více granulí, takže pes dostane více potřebných živin. Kromě toho jsou lisované granule pevné a odolné proti vlhkosti, což snižuje riziko plísní a bakterií.

Hypoalergenní granule

Hypoalergenní granule jsou určeny pro psy s citlivým trávicím traktem. Jsou vyrobeny bez umělých barviv, konzervačních látek a alergenů, což znamená, že jsou bezpečné také pro psy s potravinovými alergiemi.

Lisované hypoalergenní Granule Slovakia Farma - Mäsiarsky stôl  1 kg

Granule pro psy od Slovakia Farma jsou vyrobeny na Slovensku s ohledem na nejvyšší standardy kvality.  Tyto granule jsou vhodné pro psy s alergiemi a citlivým trávením, ale také pro ty, kteří potřebují zvláštní dietu.


Granule jsou doplněny o přírodní vitamíny a minerály. Tyto přísady pomáhají udržovat zdraví vašeho psa a podporují jeho imunitní systém. Granule jsou také bohaté na bílkoviny a esenciální mastné kyseliny, což podporuje zdravou srst a kůži.

Granule pro psy od Slovakia Farma jsou k dispozici v různých kombinacích, takže si můžete vybrat tu, která bude vašemu psovi nejvíce chutnat a zdravotně vyhovovat.

Výběr správných granulí pro vašeho psa je důležitým krokem k zajištění zdravého a šťastného života. Hypoalergenní granule od Slovakia Farma jsou vyrobeny s ohledem na potřeby psů a poskytují jim potřebné výživné látky pro optimální zdraví.

Vyberte granule, které jsou vhodné pro plemeno Vašeho psa, a to od štěňat až po seniory, feny březí i kojící. Tyto granule jsou navrženy tak, aby obsahovaly všechny potřebné výživové látky pro všechny fáze života psa.

Pokud chcete, aby váš pes zůstal zdravý a šťastný, měli byste se zaměřit na kvalitní granule s vysokou výživovou hodnotou. Slovakia Farma nabízí hypoalergenní granule, které poskytují vše, co váš pes potřebuje pro zdravou výživu.

 Všechny suroviny použité v krmivu jsou výhradně od Slovenských dodavatelů.

 holisticke-lisovane-granule-pro-psy