Adjustační ponožky - úleva pro Vaše nohy

Zatímco naši pradávní předkové se proháněli po naší matičce Zemi bosí, my - moderní společnost - se již neobejdeme bez obuvi. A častokrát hlavně my - ženy - jsme se schopny pro módu obětovat a snést i nějakou tu bolest. V práci nebo na cestách někdy trávíme i celý den v uzavřené obuvi a to se pak samozřejmě podepisuje na zdraví našich nohou. Někdy se tomu ale bohužel nevyhneme a třeba ze společenských důvodů si nemůžeme vzít tu nejpohodlnější obuv.

Řešíte časté bolesti nohou?

Nepřirozeně zkroucené prsty v úzké botě, vysoká zátěž chodidel a nohou při sportu nebo náročném výšlapu, chůze v botách na vysokém podpatku - to jsou jen ty nejběžnější činnosti, které mohou způsobit zvýšenou únavu nohou a pak i celého těla. Pokud máte často tento pocit, vyzkoušejte adjustační ponožky! Jsou skvělou relaxační a terapeutickou pomůckou pro zmírnění Vašich problémů.

Adjustační ponožky uvolňují stres a napětí, pomáhají dostat prsty do správné a přirozené pozice. Zmírňují bolesti nohou, zlepšují krevní oběh. Jsou vyrobeny z bavlny s příměsí elastanu, adjustační ponožky OFF WHITE jsou vyrobeny ze směsi akrylu, polyesteru a elastanu. 


Adjustační ponožky uleví od bolesti nohou

 

Jak to funguje?

Čím jsou adjustační ponožky tak speciální? Mají volnější lem s otevřenou přední částí a čtyři oddělovače prstů, které jsou vyrobeny přesně a ručně tak, aby se prsty na nohou dostaly do přirozené pozice. Oddělovače jsou vyrobeny ze stejného materiálu jako ponožky. Přesnost výroby a dodržení správných jejich rozměrů je důležitá pro dosažení maximálního efektu a pocitu uvolnění. Výrobek je patentován v USA.

 

Adjustační ponožkyUSA Patent

 

V první fázi si oddělovače posunete až ke špičkám prstů a nosíte ponožky denně kolem 15-20 minut. Po několika dnech nastavíte oddělovače prstů asi do poloviny prstů a nosíte 1-2 hodiny denně. Po dalších dvou týdnech můžete oddělovače posunout až ke kořenu prstů a tak dosáhnete nejvyšší účinnosti ponožek.

Adjustační ponožky při terapii

Adjustační ponožky® mohou sloužit i jako terapeutická pomůcka pro:

  • vbočený palec
  • kladívkové prsty
  • křivé a stísněné prsty
  • časté křeče v prstech
  • unavené nohy
  • oteklé nohy
  • patní ostruhu
  • kuří oka

 

Kdy nosit adjustační ponožky?

Adjustační ponožky nejsou určeny pro běžnou chůzi, účinné jsou v uvolněné poloze, kdy nohy nejsou pod tlakem – při relaxaci u televize, sezení, ležení, nebo spánku. Nenosíme je v botách. Adjustační ponožky lze prát v pračce s programem na jemné praní.

Zrovna jste hledali zajímavý a unikátní dárek pro své blízké? Adjustačními ponožkami je můžete příjemně překvapit a zároveň jim pomoci od únavy a bolesti po náročném dni.


 

Adjustační ponožky GREEN Adjustační ponožky MULTICOLOR Adjustační ponožky PINK Adjustační ponožky RED
Adjustační ponožky GREEN Adjustační ponožky MULTICOLOR Adjustační ponožky PINK Adjustační ponožky RED