Zeleninové chipsy
Popis
Zeleninové chipsy smažené metodou vakuového smažení.
Vakuové smažení je z hlediska vzniku karcinogenního akrylamidu ve smažených výrobcích a vzniku oxidačních produktů ve smažícím médiu mnohem šetrnější technologií pro zpracování potravin než konvenční smažení. Zpracování zeleniny proběhne rychleji a za nižších teplot a výsledný produkt je tak mnohem zdravější než produkty při běžném konvenčním smažení! Zelenina absorbuje méně oleje a zachovává si více přirozené barvy a chuti.
Složení
Smažené plátky brambor 31%, dýně 22%, taro 13%, mrkve 13% a zelených fazolí 8%
Země původu
Thajsko
Alergeny
Produkt může obsahovat stopy semen, skořápkových plodů a arašídů
Skladování
Skladujte při teplotách do 18°C, relativní vlhkosti vzduchu do 65% a chraňte před slunečními paprsky
Výživové údaje
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE: | na 100 g |
---|---|
ENERGETICKÁ HODNOTA | 1256 kJ / 301 kcal |
TUKY | 13,3 g |
z toho | |
NASYCENÉ MASTNÉ KYSELINY | 6,4 g |
MONONENASYCENÉ MASTNÉ KYSELINY | 4,7 g |
POLYNENASYCENÉ MASTNÉ KYSELINY | 1,4 g |
SACHARIDY | 33,8 g |
z toho | |
CUKRY | 14,3 g |
VLÁKNINA | 12,7 g |
BÍLKOVINY | 5,3 g |
SŮL | 0,28 g |