Moruše černá BIO
Popis
Sušené nesířené plody moruše černé jsou vzhledem podobné ostružinám. Mají sladkokyselou chuť a obsahují vysoké množství vitamínu C, A a E, minerály, jako například železo, mangan, draslík, hořčík. BIO Moruše černá není doslazovaná, obsahuje pouze přírodní cukr.
Způsob užití
Jako přísada do ovocných salátů, cereálií, smoothie, dezertů, džemů, kompotů, čerstvého těsta, vloček, ořechů, jiného sušeného ovoce, ale i samostatně.
Země původu
Turecko
Složení
Moruše černá v BIO kvalitě
Výživové údaje
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE: | na 100 g |
---|---|
ENERGETICKÁ HODNOTA | 1398 kJ / 331 kcal |
TUKY | 3,6 g |
z toho | |
NASYCENÉ MASTNÉ KYSELINY | 1 g |
SACHARIDY | 63 g |
z toho | |
CUKRY | 30 g |
VLÁKNINA | 7,2 g |
BÍLKOVINY | 8,5 g |
SŮL | 0,02 g |
Nebo vyzkoušejte sladké plody moruše bílé, plné vitamínu C.
Moruše bílá BIO |
![]() |