Moruše černá BIO

 
  • 1 z 2
 

Sušené plody moruše černé jsou vzhledem podobné ostružinám. Mají sladkokyselou chuť a obsahují vysoké množství vitamínu C, A a E, minerály, jako například železo, mangan, draslík, hořčík. Obsahují velké množství přírodních cukrů, bílkovinu a vlákninu. V uzavíratelném obalu.

od 99 Kč
Kategorie Sušené ovoce a zelenina
Zvolte variantu
Moruše černá sušená BIO Hmotnost: 150 g Momentálně nedostupné 99 Kč
Sladkokyselé plody sušené moruše černé v BIO kvalitě¨ Hmotnost: 500 g Momentálně nedostupné 245 Kč
Sladkokyselé plody sušené moruše černé v BIO kvalitě¨ Hmotnost: 1 kg Momentálně nedostupné 470 Kč
 

Sušené nesířené plody moruše černé jsou vzhledem podobné ostružinám. Mají sladkokyselou chuť a obsahují vysoké množství vitamínu C, A a E, minerály, jako například železo, mangan, draslík, hořčík. BIO Moruše černá není doslazovaná, obsahuje pouze přírodní cukr.

Plody moruše černé mají protizánětlivé účinky, jsou antioxidantem a mají příznivý vliv na kardiovaskulární systém. Jsou vhodné i při zácpě. Působí příznivě na krevní tlak a cévní systém. Moruše černá obsahuje resveratrol - antioxidant obsažený i například v červeném víně. Železo je zase nezbytné pro červené krvinky a účinkuje proti chudokrevnosti.

Způsob užití

Jako přísada do ovocných salátů, cereálií, smoothie, dezertů, džemů, kompotů, čerstvého těsta, vloček, ořechů, jiného sušeného ovoce, ale i samostatně.

Země původu

Turecko

Složení

Moruše černá v BIO kvalitě

Výživové údaje

VÝŽIVOVÉ ÚDAJE: na 100 g
ENERGETICKÁ HODNOTA 1398 kJ / 331 kcal
TUKY 3,6 g
z toho  
NASYCENÉ MASTNÉ KYSELINY 1 g
SACHARIDY 63 g
z toho  
CUKRY 30 g
VLÁKNINA 7,2 g
BÍLKOVINY 8,5 g
SŮL 0,02 g

EU Organic Logo Biozebra


Nebo vyzkoušejte sladké plody moruše bílé, plné vitamínu C.

Moruše bílá BIO
Moruše bílá BIO

 

 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zde.