Kešu krém s jahodami
Popis
Vynikající kešu krém s lyofilizovanými jahodami. 100% přírodní, bez konzervantů a dochucovadel. Pouze přírodní cukry.
Lyofilizace je metoda sušení mrazem za nízkého tlaku při zachování výživových látek. Potraviny se nejprve zmrazí a pak se ve dvou krocích suší. Lyofilizované potraviny mají nízkou hmotnost, jsou křehké a křupavé, ale přitom si zachovávají původní chuť a prodlouženou životnost. Při této sušení teplota nepřesahuje hodnotu 42 °C, proto je lze využít i v RAW stravě. Proces lyofylizace trvá průměrně 2-4 dny.
Způsob použití
Namažte si pečivo, palačinky, lívance touto skvělou přírodní pomazánkou. K výrobě zmrzlin, jogurtů, dezertů...Nebo jen tak lžičkou přímo ze sklenice :)
Země původu
Non EU
Složení
mleté kešu ořechy, lyofylizované jahody
Výživové údaje
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE: | na 100 g |
---|---|
ENERGETICKÁ HODNOTA | 2403 kJ / 574 kcal |
TUKY | 46,1 g |
z toho | |
NASYCENÉ MASTNÉ KYSELINY | 8,2 g |
SACHARIDY | 32 g |
z toho | |
CUKRY | 4,9 g |
BÍLKOVINY | 16,6 g |