Špaldové vločky BIO
Popis
Obsah minerálních látek a bílkovin u špaldy je vyšší než u bílé mouky a netloustne se po ní. Je lehce stravitelná a bohatší na vitaminy a minerály.
Špaldové vločky obsahují hořčík, mangan, draslík, vápník, železo, fosfor, zinek a vitaminy B včetně vitaminu B17.
Vhodné k použití k přípravě snídaní, pečiva či k zahuštění polévek nebo omáček.
Složení
100% špalda BIO
Minimální trvanlivost
min. 12 měsíců od data výroby
Skladování
chladné, tmavé a suché místo (max. 20°C, max. 65% vlhkost vzduchu)
Země původu
Rakousko
Výživové údaje
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE: | na 100 g |
---|---|
ENERGETICKÁ HODNOTA | 1390 kJ/322 kcal |
TUKY | 2,2 g |
z toho | |
NASYCENÉ MASTNÉ KYSELINY | 0,3 g |
SACHARIDY | 62,1 g |
z toho | |
CUKRY | 12,5 g |
VLÁKNINA | 8,4 g |
BÍLKOVINY | 11,8 g |
SŮL | 0,00 g |
Nutriční hodnoty se mohou u přírodních produktů lišit.
Hmotnost | 0.4 kg |