Špaldové vločky BIO

 
Novinka BIO Efekt lupa
  • 1 z 3
 

Obsah minerálních látek a bílkovin u špaldy je vyšší než u bílé mouky a netloustne se po ní. 

Hmotnost: 400 g

Dostupnost Skladem
53 Kč    
Kategorie Obiloviny
 

Obsah minerálních látek a bílkovin u špaldy je vyšší než u bílé mouky a netloustne se po ní. Je lehce stravitelná a bohatší na vitaminy a minerály.

Špaldové vločky obsahují hořčík, mangan, draslík, vápník, železo, fosfor, zinek a vitaminy B včetně vitaminu B17.

Vhodné k použití k přípravě snídaní, pečiva či k zahuštění polévek nebo omáček.

Složení

100% špalda BIO

Minimální trvanlivost

min. 12 měsíců od data výroby

Skladování

chladné, tmavé a suché místo (max. 20°C, max. 65% vlhkost vzduchu)

Země původu

Rakousko

Výživové údaje

VÝŽIVOVÉ ÚDAJE: na 100 g
ENERGETICKÁ HODNOTA 1390 kJ/322 kcal
TUKY 2,2 g
z toho  
NASYCENÉ MASTNÉ KYSELINY 0,3 g
SACHARIDY 62,1 g
z toho  
CUKRY 12,5 g
VLÁKNINA 8,4 g
BÍLKOVINY 11,8 g
SŮL 0,00 g

 

Nutriční hodnoty se mohou u přírodních produktů lišit.

EU Organic Logo Biozebra 

Hmotnost 0.4 kg