Moruše černá lyofilizovaná

 
Novinka Efekt lupa
  • 1 z 2
 

Moruše černá sušená mrazem za nízkých teplot při zachování přirozené chuti a přírodních látek. V uzavíratelném obalu se zipem.

Dostupnost Zvolte variantu Skladem Skladem Skladem
Hmotnost
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
51 Kč 151 Kč 1 590 Kč od 51 Kč    
Kategorie Nízkosacharidové sušené ovoce a zelenina
 

Moruše černá sušená mrazem za nízkých teplot při zachování přirozené chuti a přírodních látek.

100% přírodní, bez přidaného cukru a bez konzervačních látek.

Lyofilizace je metoda sušení mrazem za nízkého tlaku při zachování výživových látek. Potraviny se nejprve zmrazí a pak se ve dvou krocích suší. Lyofilizované potraviny mají nízkou hmotnost, jsou křehké a křupavé, ale přitom si zachovávají původní chuť a prodlouženou životnost. Při této sušení teplota nepřesahuje hodnotu 42 °C, proto je lze využít i v RAW stravě. Proces lyofilizace trvá průměrně 2-4 dny.

Země původu

Turecko

Způsob použití

Do salátů, kaší, jogurtů, müsli, ale i k přímému užití.

Skladování

Skladujte při teplotách do 18°C, relativní vlhkosti vzduchu do 65% a chraňte před slunečními paprsky

Výživové údaje

VÝŽIVOVÉ ÚDAJE: na 100 g
ENERGETICKÁ HODNOTA 1351 kJ / 323 kcal
TUKY 3 g
z toho
NASYCENÉ MASTNÉ KYSELINY 0 g
SACHARIDY 74 g
z toho  
CUKRY 61 g
VLÁKNINA 13 g
BÍLKOVINY 11 g
SŮL 0 g
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zde.