Švestky lyofilizované
Popis
Švestky sušené mrazem za nízkých teplot při zachování přirozené chuti a přírodních látek.
100% přírodní, bez přidaného cukru a bez konzervačních látek.
Lyofilizace je metoda sušení mrazem za nízkého tlaku při zachování výživových látek. Potraviny se nejprve zmrazí a pak se ve dvou krocích suší. Lyofilizované potraviny mají nízkou hmotnost, jsou křehké a křupavé, ale přitom si zachovávají původní chuť a prodlouženou životnost. Při této sušení teplota nepřesahuje hodnotu 42 °C, proto je lze využít i v RAW stravě. Proces lyofilizace trvá průměrně 2-4 dny.
Země původu
Srbsko.
Způsob použití
Do salátů, kaší, jogurtů, müsli, ale i k přímému užití.
Skladování
Skladujte při teplotách do 18°C, relativní vlhkosti vzduchu do 65% a chraňte před slunečními paprsky