Mango plátky lyofilizované
Popis
Plátky manga sušené mrazem za nízkých teplot při zachování přirozené chuti a přírodních látek.
100% přírodní, bez přidaného cukru a bez konzervačních látek.
Lyofilizace je metoda sušení mrazem za nízkého tlaku při zachování výživových látek. Potraviny se nejprve zmrazí a pak se ve dvou krocích suší. Lyofilizované potraviny mají nízkou hmotnost, jsou křehké a křupavé, ale přitom si zachovávají původní chuť a prodlouženou životnost. Při této sušení teplota nepřesahuje hodnotu 42 °C, proto je lze využít i v RAW stravě. Proces lyofylizace trvá průměrně 2-4 dny.
Země původu
Německo
Způsob použití
Do salátů, kaší, jogurtů, müsli, ale i k přímému užití.
Skladování
Skladujte při teplotách do 18°C, relativní vlhkosti vzduchu do 65% a chraňte před slunečními paprsky
Výživové údaje
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE: | na 100 g |
---|---|
ENERGETICKÁ HODNOTA | 1300 kJ / 310 kcal |
TUKY | 2,7 g |
z toho | |
NASYCENÉ MASTNÉ KYSELINY | 0,6 g |
SACHARIDY | 67,9 g |
z toho | |
CUKRY | 67,3 g |
VLÁKNINA | 9,2 g |
BÍLKOVINY | 3,3 g |
SŮL | 0,05 g |