Jahody plátky lyofilizované
Popis
Plátky jahod sušené mrazem za nízkých teplot při zachování přirozené chuti a přírodních látek.
100% přírodní, bez přidaného cukru a bez konzervačních látek.
Lyofilizace je metoda sušení mrazem za nízkého tlaku při zachování výživových látek. Potraviny se nejprve zmrazí a pak se ve dvou krocích suší. Lyofilizované potraviny mají nízkou hmotnost, jsou křehké a křupavé, ale přitom si zachovávají původní chuť a prodlouženou životnost. Při této sušení teplota nepřesahuje hodnotu 42 °C, proto je lze využít i v RAW stravě. Proces lyofilizace trvá průměrně 2-4 dny.
Země původu
Německo, Turecko
Způsob použití
Do salátů, kaší, jogurtů, müsli, ale i k přímému užití.
Skladování
Skladujte při teplotách do 18°C, relativní vlhkosti vzduchu do 65% a chraňte před slunečními paprsky
Výživové údaje
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE: | na 100 g |
---|---|
ENERGETICKÁ HODNOTA | 286 kJ / 1200 kcal |
TUKY | 3,7 g |
z toho | |
NASYCENÉ MASTNÉ KYSELINY | 0,3 g |
SACHARIDY | 50,9 g |
z toho | |
CUKRY | 50,6 g |
VLÁKNINA | 15,1 g |
BÍLKOVINY | 7,6 g |
SŮL | 0 g |