Jahody lyofilizované prášek

 
 

Prášek z jahod sušených mrazem za nízkých teplot při zachování přirozené chuti a přírodních látek.

Dostupnost Skladem
Hmotnost
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
150 Kč    
Kategorie Lyofilizované ovoce
 

Prášek z jahod sušených mrazem za nízkých teplot při zachování přirozené chuti a přírodních látek.

100% přírodní, bez přidaného cukru a bez konzervačních látek.

Lyofilizace je metoda sušení mrazem za nízkého tlaku při zachování výživových látek. Potraviny se nejprve zmrazí a pak se ve dvou krocích suší. Lyofilizované potraviny mají nízkou hmotnost, jsou křehké a křupavé, ale přitom si zachovávají původní chuť a prodlouženou životnost. Při této sušení teplota nepřesahuje hodnotu 42 °C, proto je lze využít i v RAW stravě. Proces lyofilizace trvá průměrně 2-4 dny.

Země původu

Německo, Turecko

Způsob použití

K pečení, zdobení, obalování cukroví, do salátů, kaší, jogurtů, müsli.

Skladování

Skladujte při teplotách do 18°C, relativní vlhkosti vzduchu do 65% a chraňte před slunečními paprsky

Výživové údaje

VÝŽIVOVÉ ÚDAJE: na 100 g
ENERGETICKÁ HODNOTA 1051 kJ / 257 kcal
TUKY 4,5 g
z toho
NASYCENÉ MASTNÉ KYSELINY 0 g
SACHARIDY 39,52 g
z toho  
CUKRY 38,1 g
VLÁKNINA 27 g
BÍLKOVINY 3,62 g
SŮL 0 g
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zde.