Brusinky lyofilizované

 
Novinka Efekt lupa
  • 1 z 2
 

Brusinky sušené mrazem za nízkých teplot při zachování přirozené chuti a přírodních látek. V uzavíratelném obalu se zipem.

od 59 Kč
Kategorie Lyofilizované ovoce
Zvolte variantu
Hmotnost: 20 g Skladem 59 Kč
   
Brusinky lyofilizované - plody Hmotnost: 1 kg Skladem 1 802 Kč
   
Hmotnost: 40 g Skladem 99 Kč
   
 

Brusinky sušené mrazem za nízkých teplot při zachování přirozené chuti a přírodních látek.

100% přírodní, bez přidaného cukru a bez konzervačních látek.

Lyofilizace je metoda sušení mrazem za nízkého tlaku při zachování výživových látek. Potraviny se nejprve zmrazí a pak se ve dvou krocích suší. Lyofilizované potraviny mají nízkou hmotnost, jsou křehké a křupavé, ale přitom si zachovávají původní chuť a prodlouženou životnost. Při této sušení teplota nepřesahuje hodnotu 42 °C, proto je lze využít i v RAW stravě. Proces lyofylizace trvá průměrně 2-4 dny.

Brusinky lyofilizované - sušené mrazem - Zelenáčky

Země původu

Německo

Způsob použití

Do salátů, kaší, jogurtů, müsli, ale i k přímému užití.

Skladování

Skladujte při teplotách do 18°C, relativní vlhkosti vzduchu do 65% a chraňte před slunečními paprsky

Výživové údaje

VÝŽIVOVÉ ÚDAJE: na 100 g
ENERGETICKÁ HODNOTA 287 kJ / 1200 kcal
TUKY 5,4 g
z toho
NASYCENÉ MASTNÉ KYSELINY 0 g
SACHARIDY 30,3 g
z toho  
CUKRY 30,3 g
VLÁKNINA 25,3 g
BÍLKOVINY 2,7 g
SŮL 0,04 g

 

 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zde.