Banán plátky lyofilizované
Popis
Plátky banánu sušené mrazem za nízkých teplot při zachování přirozené chuti a přírodních látek.
100% lyofilizované banány, bez přísad a konzervantů, svěží, sladká a čistá chuť banánu, vlhkost méně jak 5%.
Lyofilizace je metoda sušení mrazem za nízkého tlaku při zachování výživových látek. Potraviny se nejprve zmrazí a pak se ve dvou krocích suší. Lyofilizované potraviny mají nízkou hmotnost, jsou křehké a křupavé, ale přitom si zachovávají původní chuť a prodlouženou životnost. Při této sušení teplota nepřesahuje hodnotu 42 °C, proto je lze využít i v RAW stravě. Proces lyofilizace trvá průměrně 2-4 dny.
Země původu
Německo
Způsob použití
Do salátů, kaší, jogurtů, müsli, ale i k přímému užití.
Skladování
Skladujte při teplotách do 18°C, relativní vlhkosti vzduchu do 65% a chraňte před slunečními paprsky
Výživové údaje
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE: | na 100 g |
---|---|
ENERGETICKÁ HODNOTA | 1400 kJ / 330 kcal |
TUKY | 1 g |
z toho | |
SACHARIDY | 74,9 g |
BÍLKOVINY | 4 g |
SŮL | 0 g |